InterContinental, Ljubljana

 ​​ sreda, 18. 10. 2023

   ​​ info@opencon.si

O konferenci

OpenCon je tradicionalna konferenca o sodobnih informacijskih tehnologijah in rešitvah, ki jih odlikuje odprtost, povezljivost, skladnost z odprtimi standardi in nevezanost na posameznega ponudnika.

Letošnja konferenca OpenCon 23 se osredotoča na najnovejše trende in razvoj na področju oblačnih tehnologij in digitalne transformacije. Udeleženci se bodo seznanili s platformami in infrastrukturo, programskimi rešitvami v oblaku in cloud native razvojem programskih rešitev, deležni pa bodo tudi zanimivih informacij z nekaterih drugih področij in seveda strokovne nasvete. 

Pomembni poudarki iz programa:

#HybridCloudSolutions #Cloud-NativeApplications #ContainersOrchestration #Kubernetes / OpenShiftContainerPlatform #OpenStack #DevOps #ContinuousIntegration / ContinuousDeployment #AI /MachineLearning #ServerlessComputing / Architecture #EdgeComputing #Scalability #Resilience #DataPrivacy #Security

Skupaj s partnerji smo pripravili aktualne in zanimive vsebine, o katerih želimo, da tudi skupaj poklepetamo, delimo izkušnje, izmenjamo mnenja in predloge. Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite 18. 10. 2023  v InterContinental Hotel Ljubljana.

Konferenco organizira podjetje Agenda d.o.o.

KOTIZACIJA: Udeležba je brezplačna. Število prostih mest je omejeno.

PRIJAVA: Obvezna predhodna prijava preko spletnega obrazca.

Veselimo se srečanja z vami!

Agenda d.o.o.
Red Hat Premier Partner