InterContinental, Ljubljana

 ​​ sreda, 18. 10. 2023

   ​​ info@opencon.si

O konfere​nci OpenCon 23

OpenCon je tradicionalna konferenca o sodobnih informacijskih tehnologijah in rešitvah, ki jih odlikuje odprtost, povezljivost, skladnost z odprtimi standardi in nevezanost na posameznega ponudnika. Rdeča nit letošnjega dogodka so odprte oblačne tehnologije, storitve in rešitve, ki predstavljajo izziv informatikom, vodstvu in hkrati tudi vsem ostalim udeležencem v poslovnih procesih.

Pomembni poudarki vsebin:

#HybridCloudSolutions #Cloud-NativeApplications #ContainersOrchestration #Kubernetes / OpenShiftContainerPlatform #OpenStack #DevOps #ContinuousIntegration / ContinuousDeployment #AI /MachineLearning #ServerlessComputing / Architecture #EdgeComputing #Scalability #Resilience #DataPrivacy #Security 

Skupaj z našimi partnerji smo pripravili aktualne in zanimive vsebine, o katerih želimo, da tudi skupaj poklepetamo, delimo izkušnje, izmenjamo mnenja in predloge. Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite 18. 10. 2023 v Hotel InterContinental Ljubljana.

Kdaj?

sreda, 18. 10. 2023
s pričetkom ob 8:30

Kje?

Hotel InterContinental
Slovenska cesta 59, 1000 Ljubljana
   Pokaži na zemljevidu

GALERIJA program

Agenda Open Systems | Organizator

Agenda Open Systems je vodilni slovenski ponudnik sodobnih oblačnih IT rešitev in storitev za digitalno transformacijo, ki temeljijo na najsodobnejših oblačnih tehnologijah največjih svetovnih ponudnikov.

več o podjetju agenda d.o.o.