InterContinental, Ljubljana

 ​​ sreda, 16. 10. 2024

   ​​ info@opencon.si

O konferenci

OpenCon je tradicionalna konferenca o sodobnih informacijskih tehnologijah in rešitvah, ki jih odlikuje odprtost, povezljivost, skladnost z odprtimi standardi in nevezanost na posameznega ponudnika.

Letošnja konferenca OpenCon 24 se osredotoča na najnovejše trende in razvoj na področju oblačnih tehnologij in digitalne transformacije. Udeleženci se bodo seznanili s platformami in infrastrukturo, programskimi rešitvami v oblaku in razvojem programskih rešitev, ki so zasnovane za oblak. Poseben poudarek bo na hibridnih oblačnih rešitvah, varnem razvoju in delovanju aplikacij ter orkestraciji kontejnerjev.

Program konference bo zajemal tudi teme, kot so upravljanje kontejnerjev z uporabo naprednih platform, oblačne rešitve z odprtokodnimi tehnologijami, ter prakse, ki omogočajo stalno integracijo in dostavo programske opreme. Udeleženci bodo prejeli vpoglede v napredne tehnologije, vključno z umetno inteligenco in strojnim učenjem, brezstrežniške računalniške arhitekture ter robno računalništvo.

Konferenca bo prav tako naslovila ključne vidike, kot so razširljivost, odpornost, varstvo podatkov in varnost, ter ponudila strokovne nasvete in zanimive informacije iz teh področij.

Glavne teme konferenčnega programa:
#HybridCloudSolutions #Cloud-NativeApplications #DevSecOps #ContainersOrchestration #Kubernetes / OpenShiftContainerPlatform #OpenStack #DevOps #ContinuousIntegration / ContinuousDeployment #AI /MachineLearning #ServerlessComputing / Architecture #EdgeComputing #Scalability #Resilience #DataPrivacy #Security

Skupaj s partnerji pripravljamo aktualne in zanimive vsebine, o katerih želimo, da tudi skupaj poklepetamo, delimo izkušnje, izmenjamo mnenja in predloge. Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite 16. 10. 2024  v InterContinental Hotel Ljubljana.

Konferenco organizira podjetje Agenda d.o.o.

PRIJAVA: Obvezna predhodna prijava preko spletnega obrazca. Opomba: Prijave še niso odprte.

Veselimo se srečanja z vami!

Agenda d.o.o.
Red Hat Premier Partner