InterContinental, Ljubljana

 ​​ sreda, 16. 10. 2024

   ​​ info@opencon.si

OpenCon 24 Ljubljana

Oblačne tehnologije, storitve in rešitve

16. 10. 2024

Hotel InterContinental Ljubljana

0
0
Years
:
9
9
0
dni
:
1
6
ur
:
5
4
minut
:
3
3
sekund
:
0
0
Items

Sorry, the time is up.

O konfere​nci OpenCon 24

OpenCon je tradicionalna konferenca o sodobnih informacijskih tehnologijah in rešitvah, ki jih odlikuje odprtost, povezljivost, skladnost z odprtimi standardi in nevezanost na posameznega ponudnika. Rdeča nit letošnjega dogodka so odprte oblačne tehnologije, storitve in rešitve, ki predstavljajo izziv informatikom, vodstvu in hkrati tudi vsem ostalim udeležencem v poslovnih procesih.

Pomembni poudarki vsebin:

#HybridCloudSolutions #Cloud-NativeApplications #DevSecOps #ContainersOrchestration #Kubernetes / OpenShiftContainerPlatform #OpenStack #DevOps #ContinuousIntegration / ContinuousDeployment #AI /MachineLearning #ServerlessComputing / Architecture #EdgeComputing #Scalability #Resilience #DataPrivacy #Security

Skupaj z našimi partnerji pripravljamo aktualne in zanimive vsebine, o katerih želimo, da tudi skupaj poklepetamo, delimo izkušnje, izmenjamo mnenja in predloge. Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite 16. 10. 2024 v Hotel InterContinental Ljubljana.

Kdaj?

sreda, 16. 10. 2024
s pričetkom ob 8:30

Kje?

Hotel InterContinental
Slovenska cesta 59, 1000 Ljubljana
   Pokaži na zemljevidu

Agenda Open Systems | Organizator

Agenda Open Systems je vodilni slovenski ponudnik sodobnih oblačnih IT rešitev in storitev za digitalno transformacijo, ki temeljijo na najsodobnejših oblačnih tehnologijah največjih svetovnih ponudnikov.

več o podjetju agenda d.o.o.